Forum turystyczneTurystyka forum
BILETY LOTNICZE
° Biura turystyczne
° Baza turystyczna
° Turystyka biznesowa
° Turystyka krajowa
° Turystyka zagraniczna wyjazdowa
° Transport
° Gastronomia
° Turystyka zagraniczna przyjazdowa
° Turystyka na świecie
° Inne związane z branżą
° Temat dowolny






Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Czy znacie www.qtravel.pl?
Autor: Czytelnik IP 194.181.107.*
Data wysłania: 2010-04-27 12:35
Temat: Czy znacie www.qtravel.pl?
Treść: Witam..natrafiłem w sieci na podaną wyżej stronkę, bardzo fajnie wyszukuje oferty itp...moje pytanie czy ktoś miał już z nimi jakieś doświadczenia?

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Czy znacie www.qtravel.pl? [2011-07-05 13:42 194.181.107.*]
Witamy serdecznie, dziękuję za miłe opinie. Ponieważ nie mamy zwyczaju sami o sobie pisać na forach więc tym bardziej dziękujemy. Bardzo zaniepokoiła mnie informacja z jednego z postów, że nie oddaliśmy pieniędzy za rezerwację która się nie potwierdziła. Będziemy wdzięczni za podanie nazwiska lub numeru rezerwacji, a na 100% wyjaśnimy co się stało i jeśli miała miejsce taka sytuacja szybko ją naprawimy, a jeśli nie to wyjaśnimy wszystkie okoliczności. W naszej polityce uzytkownik i klient jest najważniejszy dlatego cały czas pracujemy nad poprawieniem wyszukiwarki oraz obsługi klienta tak aby zwiększyć zadowolenie naszych użytkowników oraz klientów. Oficjalnie z pozdrowieniami dla forumowiczów
Tomasz Kolaszyński - Qtravel.pl
odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-05-08 09:11 84.38.21.*]
Sie czepiacie.
Ja na to spogladam z innej strony, mianowicie, oszczednosc czasu!! Zadaje pytanko i mam od razu odpowiedz czego szukam, a nie jakies obrazki klikac i sie przebijac przez milion opcji i dalej kupa jak u innych. Traktuje to jako wyszukiwarke, pytanko czy takie bylo zamierzenie tworcow jesli tak to im sie udalo:)
A czy pojade z nimi - w sumie to ceny maja takie same jak inni (nie moze byc inaczej, chyba ze zjada ze swojej prowizji "tak jak niektorzy"), wiec to nie ma znaczenia gdzie kupie, byc moze w Qtravel czemu nie:)
Pozdro
odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-05-04 11:32 194.181.107.*]
nie rozumiem waszych uwag co do adresu IP..jestem autorem pierwszego i trzeciego postu i wcale się z tym nie kryje..po prostu w ciągu tych dwóch dni zdecydowałem się do nich zadzwonić bo nikt mi nie odpowiadał na tym forum... odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-05-04 15:50 78.8.222.*]
jasne ;) odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-04-27 23:48 84.38.18.*]
Witam ja znam, byłem z nimi, super infolinia szybko łatwo i przyjemnie. Bez zbędnych opowiastek. odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-04-28 12:41 194.181.107.*]
..ja też skorzystałem z ich usług i nie mam żadnych zastrzeżeń co do obsługi klienta...a ich strona w rewelacyjny sposób wyszukuje oferty!!polecam odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-05-01 20:13 78.8.80.*]
taaaaa, korzystałeś - zwróć uwagę na IP kompa z którego napisano temat tego wątku, i z którego wysłano Twoją wypowiedź - czyżby dziwny zbieg okoliczności??? odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-05-03 13:51 81.151.192.*]
widze ze ktoś ma dobre oko :) Ja jednak dałem im szansę pon. uważam że wyszli z ciekawym pomysłem. Miałem parę opcji na spędzenie wakacji i po wykonaniu telefonu (który wiele mnie nie kosztował) oddzwonili do mnie z ciekawymi ofertami. Nie ma co ich obwiniać za to że dają znać o sobie. Ja pozytywnie ich oceniam. Mają oferty z wielu biur podróży, a wejście na stronę nic Cię nie kosztoje. odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2011-07-05 12:21 62.111.220.*]
UWAGA na strone www.qtravel.pl to OSZUSCI i naciągacze! Pobierają pełną opłatę za wakacje i nie dają żadnej gwarancji na rezerwację, procedura ta ma wdzięczną nazwę "REZERWACJA NA ZAPYTANIE". Minął już tydzień i nie możemy odzyskać kasy :((( Sami się to wpakowaliśmy. Nie polecam!! odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2011-07-05 13:42 194.181.107.*]
Witamy serdecznie, dziękuję za miłe opinie. Ponieważ nie mamy zwyczaju sami o sobie pisać na forach więc tym bardziej dziękujemy. Bardzo zaniepokoiła mnie informacja z jednego z postów, że nie oddaliśmy pieniędzy za rezerwację która się nie potwierdziła. Będziemy wdzięczni za podanie nazwiska lub numeru rezerwacji, a na 100% wyjaśnimy co się stało i jeśli miała miejsce taka sytuacja szybko ją naprawimy, a jeśli nie to wyjaśnimy wszystkie okoliczności. W naszej polityce uzytkownik i klient jest najważniejszy dlatego cały czas pracujemy nad poprawieniem wyszukiwarki oraz obsługi klienta tak aby zwiększyć zadowolenie naszych użytkowników oraz klientów. Oficjalnie z pozdrowieniami dla forumowiczów
Tomasz Kolaszyński - Qtravel.pl
odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Alfa Star biuro





© 2012 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
strona główna | kontakt | reklama | linki | informacje dla branży turystycznej, hotelarskiej, gastronomicznej i transportowej