Forum turystyczneTurystyka forum
BILETY LOTNICZE
° Biura turystyczne
° Baza turystyczna
° Turystyka biznesowa
° Turystyka krajowa
° Turystyka zagraniczna wyjazdowa
° Transport
° Gastronomia
° Turystyka zagraniczna przyjazdowa
° Turystyka na świecie
° Inne związane z branżą
° Temat dowolny






Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Co sądzicie o www.qtravel.pl??
Autor: Czytelnik IP 91.192.76.*
Data wysłania: 2010-06-13 06:38
Temat: Co sądzicie o www.qtravel.pl??
Treść: Witajcie
Bo ja wiem czy nachalne, ja z nich korzystam aby porównać oferte konkurencji, podobno ma być wszedzie taka sama cena ale jak pokazuje życie nie jest więc jest to dla mnie doskonały odnośnik jak być powinno, a czy z nimi pojade to nie wiem ale znam osoby które z nimi pojechały więc dlaczego nie??
Pozdro

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Po prostu gtravel.pl!! [2010-06-24 11:17 95.48.25.*]
Ceny są takie same u wszystkich a ta ich wyszukiwarka wogóle nie działa więc nie pitol że coś porównójesz bo to nieprawda. Niestety jest wiele firm które psują rynek jak ta. odpowiedz »

Co sądzicie o www.qtravel.pl?? [2010-06-22 13:19 95.48.25.*]
Bardzo nachalne i prymitywne!!!!!
A pomysł slaby i wogóle nietrafiony, co to ma być jakieś psełdobiuro agencyjne? a gdzie ich dane pr=0 aleksa 1 500 000 wogóle dno..
Nie przyjmie się
odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Alfa Star biuro





© 2012 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
strona główna | kontakt | reklama | linki | informacje dla branży turystycznej, hotelarskiej, gastronomicznej i transportowej