Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Skąd pochodzą dorsze w nadmorskich smażalniach?
Autor: Czytelnik IP 213.169.107.*
Data wysłania: 2006-10-30 07:50
Temat: Zakaz połowów i... świeży dorsz w smażalniach
Treść: Coś się komuś popsuło pod czaszką kilkaset kg dorsza z jednego rejsu bzdura totalna, jest to fizycznie niemożliwe wiem bo często pływam na połów dorsza z kutra na wędkę nie zdarzyło się żeby ktoś miał więcej jak 7 szt. pozatym szyprowie terz są cwani i tak pływają aby aktywnego łowienia nie było więcej jak 4-5 godzin. Pozatym to co opisane w artykule może tyczyć się wędkaży miejscowych bo dla przyjezdnych spragnionych wędkowania to za duży kłopot. Sam rejs kutrem jest męczący a jeszcze w perspektywie kilkaset km jazdy samochodem komu by się chciało jeszcze szukać zbytu na rybę i wrucić do domu o suchym kiju przecież to wstyd przed znajomymi.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Zakaz połowów i... świeży dorsz w smażalniach [2007-01-25 21:19 83.238.47.*]
ten co napisal ten artykul pewnie tak robi odpowiedz »

Zakaz połowów i... świeży dorsz w smażalniach [2007-02-08 12:49 80.50.36.*]
z kłusownictwa odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij