|
Wątek:
|
Restauratorzy boją się Magdy Gessler?
|
Autor:
|
Czytelnik IP 79.187.98.*
|
Data wysłania:
|
2010-12-15 21:57
|
Temat:
|
Kuchenne Rewolucje zmieniają na lepsze?
|
Treść:
|
Prowadzę dużą restaurację już 20 lat,umiem gotowć i sądzę, żePani Gesler tęż potrafi,ale do kuchni z tym pięknym włosem bym jej nie dopuściła.Pochwalam jej umiejętność korzystania z bogactw miejscowych, świerzych owoców i warzyw.Ale wara od wystroju i koncepcji architektonicznych,wybijania okien. bardz mnie ciekawi czy zaproszeni goście płacą rachunki, bo na darmową wyżerkę to o chętnych nie trudno. Program sam w sobie jet przereklamowany. Bardziej cenię poglądy na temat utrzymania się na rynku P.Kręglickich.Sądzę , że po takiej wizycie oczekiwała bym przyjaznej ,żeczowej analizy miejscowego rynku,siły nabywczej miejscowej ludności.i właśnie po tej analizie można tworzć kartę i ustalać cent. Serdecznie pozdrawiam St.Centkowska Restauracja Kolorowa
|