kto wie co się dzieje z firmą DITO? [2007-01-12 12:34 217.153.216.*] Ciekawe ze www.ehotele.pl na www.whois.pl naleza do DOMENA: nazwa domeny: ehotele.pl id abonenta: tdc8102936341971 (FIRMOWA) serwery nazw: ns1.serwery.pl.[85.128.128.10] ns2.serwery.pl.[85.128.129.10] a www.twojaposlka.pl DOMENA: nazwa domeny: twojapolska.pl id abonenta: nta112877 (osoba fizyczna) serwery nazw: ns1.synerway.pl.[213.17.228.10] ns2.synerway.pl.[87.204.208.130] osoba orywatna to chyba nie firma, a moze Pan Igor jest nadal wlascicielem domeny i teraz oszukuje przez www.ehotele.pl Jak widac internet nie jest anonimowy. Mysle, ze Policja sie tym zainteresuje.odpowiedz »
www.twojapolska.pl i www.ehotele.pl co to za... [2007-01-12 13:19 217.153.216.*] Widze ze ehotele zrobilo na tym zloty interes przejelo portal dobrze funkcjonujacy od Dito i pewnie wyplaca diwidendy wczesnijeszym wlascicielom, a skoro Dito zostalo bez cennej rzeczy to moglo wszystkich pozostalych okrasc bo juz im na niczym nie zalezalo, w koncu twojapolske uratowali i przekazalo komus innemu a cala reszte okradli niezle sobei to wykalkulowali a co na to wwweehotele.pl????odpowiedz »
www.twojapolska.pl i www.ehotele.pl co to za... [2007-01-12 13:31 217.153.216.*] czy to znaczy ze www.ehotele.pl kupily twpja poslke, a kiedy to mialo miejsce i za jaka kase i dlaczego po tej transakcji nie splacono dluznikow, pewnie za ta kase i nasze pieniadze Pan Igor siedzi teraz na plazy i sie smieje kurwa z nas... Nie tak nie moze byc trzeba sie im dobrac do dupy...a zaczniemy od Pana Dawida, jesli jeszcze nie wyjechal.odpowiedz »