| 
				
						 | 
						
							| 
								Wątek:
							 | 
							
								Splajtowała kolejna restauracja - rewolucja nie pomogła?
							 | 
						
						
							| 
								Autor:
							 | 
							
								Czytelnik IP 83.6.249.*
							 | 
						
						
							| 
								Data wysłania:
							 | 
							
								2011-01-19 12:53
							 | 
						
						
							| 
								Temat:
							 | 
							
								"Kuchenne rewolucje" na nic się zdały
							 | 
						
						
							| 
								Treść:
							 | 
							
								witam !         Problem tkwi w szybkich dorobkiewiczach którzy nie maja wykształcenia w kierunku gastronomi.         Dania  serwowane w lokalach gastronomicznych wytwarzane są z surowców niskiej jakości.             Dorobkiewicze chcą jak najszybciej zrobić majątek nie dbając o jakość sprzedawanych posiłków.         Ponadto bardzo niska kultura osobista obsługi zarówno kelnerów jak i kucharzy też nie przyciąga do danego lokalu.         Chamstwo  dorobkiewiczów rządzi gastronomią prowadząc wyzysk pracowników w zamian za głodowe pensje, pracownicy ci nie są szkoleni w zawodzie, mają niskie morale lub wcale by wykazać się wolą współdziałania z pracodawcą. Pomoce kuchni lub pracownicy bez wykształcenia gastronomicznego organizują imprezy o niskim standardzie. itp.....aluzje dużo by o tym jeszcze mówić .....
							 |