|
Wątek:
|
Podawać czy nie podawać rybę maślaną?
|
Autor:
|
Czytelnik IP 178.37.142.*
|
Data wysłania:
|
2011-06-04 16:48
|
Temat:
|
|
Treść:
|
Znam problem od lat i mimo wszystko jem maślaną. Małe ilości (50-100g) przeplatane innym jedzeniem nie są niebezpieczne. Problem zaczyna się przy większej ilości (200-300g) - przy dużych ilościach bywa prawdziwy dramat. Leci kiedy chce i jak chce, śmierdzi jak diabli i bez problemu przebija się przez kilka warstw ubrania. Zwykle bez dodatkowych objawów (tylko biegunka) więc może zaskoczyć w większej odległości od kibelka (mało przyjemne). Jak się zaczyna żółte oleiste warto jeść coś konkretnego aby "twarde" przepchało jelita z oleju. Jak olej się skończy i zacznie twarde wiadomo że jest dobrze.
|