Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Jaka płaca dla polskiego kucharza?
Autor: Czytelnik IP 94.197.127.*
Data wysłania: 2011-09-02 17:18
Temat: Kucharz - ile zarabia w polskich restauracjach?
Treść: popieram kto to wogole jest gessler ,chyba tylko ludzie ktorzy sa zaciemniali ,niestety jak moja mama uwazaja ja za kucharza ,my wiemy kto tak naprawde jest w elicie ,chociazby ten chlopak ktory wrocil z el bulli a potem byl na stanowisku u noma ,teraz chyba nawet posiada restauracje w gdansku ,wielu z nas mlodych kucharzy ktorzy spedzili ponad 10 lat za granica w kuchniach molekularnych i na investygacjach .wydaje mi sie ze powinien byc stworzony profesionalny zwiazek kucharzy ,

executive sous chef
ANDRZEJ MARCIN DRUS

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Kucharz - ile zarabia w polskich... [2012-03-12 13:48 86.23.26.*]
Hej, Zgadzam sie z Toba w 100%, ja obecnie jestem podczas planow otwarcia restauracji w Polsce. Tez wlasnie wrocilem z Noma, jestem po 14 latach pracy w top restauracjach, obecnie rowniez prowadze wlasna firme w UK Your Chef Group. Od Marca 2011 zaczynam pokazy kulinarne na terenie calej Europy i Polski, niestety latwiej w Europie znalezc odbiorce na tego typu imprezy niz w Polsce, ale staramy sie. Zapraszam na www.yourchef.org Pozdrawiam i zycze sukcesow! odpowiedz »

Kucharz - ile zarabia w polskich... [2012-09-12 12:58 83.11.81.*]
Witam was, tak się składa że potrzebuje szefa/szefową kuchnii do nowo otwieranej restauracji typu GRILL HOUSE w okolicach kołobrzegu, 50 m od plaży. CV na adres: biuro@smazalniabuczkowski.pl odpowiedz »

Kucharz - ile zarabia w polskich... [2011-09-02 17:24 94.197.127.*]
poza tym szkoda gadac 2 stoliki na kryz 12 osob dziennie i on sie nazywa szefem kuchni w polsce ,,moze ktos sprobuje 14 godzinnego servisu na glownych daniach chociaz by w san carlo cicchetti w manchesterze ok 1000 osob wciagu 4 godzin a la carte ,na najwyzszym standardzie gotujac dla celebrieties. odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij