Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Turystyka zagraniczna przyjazdowa

Wątek: Kłopoty La Fontaine
Autor: Czytelnik IP 999.999.999.*
Data wysłania: 2005-09-07 14:08
Temat: pewnie też mieli HACCP...
Treść: Jestem pewien, że restauracja miała wprowadzone zasady GHP i GMP, a może i HACCP. Na pewno było monitorowanie temperatur w lodówkach, bieżąca kontrola i punkty krytyczne. Na pewno w papierach wszystko pasowało.
Może wreszcie ktoś zrozumie, że cała ta idiounijna biurokracja jest bytem istniejącym dla samej siebie. To nie HACCP zapobiegnie takim przypadkom, to nie ISO usunie ryzyko mycia zwróconych wędlin (vide: CONSTAR), to nie normy są potrzebne ale ODPOWIEDZIALNI LUDZIE. Świat istniał wieki bez tych wymysłów, a Anglia nawet dziś i jakoś nadal istnieje.
Wołający Na Puszczy...

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Super [2005-09-08 12:06 999.999.999.*]
Nareszcie ktoś strzelił w 10. To naprawdę jest bez sensu. odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij