|
Wątek:
|
Polscy kucharze uczą się gotować dopiero w pracy!
|
Autor:
|
Czytelnik IP 62.233.214.*
|
Data wysłania:
|
2007-08-07 19:50
|
Temat:
|
Dobry kucharz to nie absolwent gastronomika
|
Treść:
|
to prawda ja ukonczylem studia politologii ale ta praca nie sprawiala mi radosci i kiedy w koncu zaczalem pracowac jako kucharz zaczalem sie w tym dobrze czuc -zawsze bylem otyly z tego tytulu ze lubilem jesc a praca na kuchni dala mi wiekrze wyczulenie smaku-w tym momencie pracuje juz rok czasu pod okiem dobrego mistrza kuchni-uwarzam ze ukonczenie szkoly tak naprawde nic nie daje gdy na swojej drodze spotykalem ludzi ktorzy po szkole przychodzili pracowac i nie umieli podstawowych rzeczy.sam jestem z zawodu nauczycielem i wiem jak sie uczy w polskich szkolach poza tym ci ludzie nie maja mozliwosci obcowania z produktami bo na to szkól nie stac a gdy do tego dochodzi mozliwosc zrobienia drogich rzeczy wszyscy panikuja zeby czegos nie zepsuc.
|