| 
				
						 | 
						
							| 
								Wątek:
							 | 
							
								Jaka płaca dla polskiego kucharza?
							 | 
						
						
							| 
								Autor:
							 | 
							
								Czytelnik IP 83.24.177.*
							 | 
						
						
							| 
								Data wysłania:
							 | 
							
								2012-01-30 20:17
							 | 
						
						
							| 
								Temat:
							 | 
							
								Kucharz - ile zarabia w polskich restauracjach?
							 | 
						
						
							| 
								Treść:
							 | 
							
								Mam pytanie. Mój mąż pracuje obecnie w jednej z najlepszych restauracji w  Warszawie. Ostatnio otrzymał propozycję pracy w 4-gwiazdkowym hotelu na zimnej kuchni. Na początek proponują mu 1600zł... W obecnej restauracji zaproponowali mu także awans- przejście na gorącą kuchnię, zarobki 2500-2800zł. Co byście proponowali? Zostać w zwykłej restauracji u "prywaciarza" za większe pieniądze, czy przejście do renomowanego hotelu, co lepiej wygląda w Cv, ale za ŚMIESZNE pieniądze... ?
							 |