|
Wątek:
|
Będą kary za brak HACCP?
|
Autor:
|
Czytelnik IP 999.999.999.*
|
Data wysłania:
|
2005-10-21 21:21
|
Temat:
|
HACCP
|
Treść:
|
Tak tu przyznam rację. Jest to złośliwy wymysł i wymóg ludzi podejmujacych szybkie i głupie decyzje. nigdzie w Uni Europejskiej nie jest to tak przestrzegane jak u nas. Osoby a włściwie debile podejmujące decyzje w tym kierunku nigdy nie pracowały chyba w gastronnomi przez dłuższy okres czasu. Nie maja na ten temat zielonego pojęcia jak to ma działać w praktyce. Z ogromną przyjemnością poprosiłbym rzeszę decydentów aby przepracowali choćby tydzień w restauracji przestrzegając podpisanych przez siebie rozporządzeń. Ciekaw jestem jak długo uważaliby że ich decyzje są słuszne. Zyczę powodzenia!
|