|
Wątek:
|
Kontrowersje wokół rewolucyjnej Magdy Gessler
|
Autor:
|
Czytelnik IP 80.48.185.*
|
Data wysłania:
|
2012-05-17 13:09
|
Temat:
|
Celebrytka w kuchni
|
Treść:
|
Nooo nareszcie refleksja. Nie znaczy, że rewolucje te nie udały się gdzieś. Ale trzeba zważać na specyfikę miejsca. Co do napiwków to Pani Gessler powinna zająć się edukacją konsumentów a nie sugerować restauratorowi żeby doliczał napiwek. Warto, żeby nauczyła całe rzesze klientów, żeby nie spożywali własnego alkoholu w lokalach a w hotelowej restauracji nie prosili o kieliszki bo właśnie chcieliby wypić winko, które kupili sobie w pobliskim markecie, albo przywieźli z domu. Ponadto trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż rodacy nie są tacy restauracyjni-jeszcze. Dużo czasu upłynie, zanim zostawią gotowanie domowe na rzecz wizyt w restauracji a głównie za sprawą kasy. Restauracja musi mieć ceny i mówienie o cenie niskiej za pełny obiad na poziomie 25zł to niedorzeczność a za cenę 50-70 zł to uważam cena optymalna na średnią restaurację stać 20% rodaków i to raz w tygodniu, czy nie jest tak????? hotelarz 3*
|