Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Jak nieuczciwe restauracje uzdrawiają jedzenie
Autor: Czytelnik IP 81.190.40.*
Data wysłania: 2012-07-26 12:15
Temat: Praktyki nieuczciwych restauratorów
Treść: Ten artykuł jest - tak jak niżej w komentarzach napisano - przede wszystkim prowokacją afery. jestem przewodnikiem turystycznym i podprowadzam pod smażalnie na wybrzeżu szczecińskim różne grupy wycieczkowe i jeszcze nie miałam problemów typu zatrucia ani sugestii, że "ryba chyba była nieświeża". Małgorzata Lewandowska. Szczecin

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Praktyki nieuczciwych restauratorów [2012-08-01 22:32 91.94.111.*]
Tak.To jest typowe...bo zupa byla za slona...Jem latami w takich barach,moi turysci tez-bardzo chetnie,egzotycznie...turysci nie koniecznie sa Polakami i kochamy polskie,male budki-smazalnie!Trzymajcie sie!Jest naturalnie,tanio i folklorystycznie.Zero pieciogwiazdkowej chemii,ktora chyba gorsza jest od brudnej scierki...No,chyba,ze ktos ma raka...mozgu!A Ty,nieuczciwy pracowniku,co Cie szef z pracy wywalil,bo robisz do wlasnego gniazda nie siej tu fermentu!Chcemy smazalnie i budkobary na plazach a nawet przy smietnikach!Spadaj do Hiltona z Sanepidem! odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij