|
Wątek:
|
Pomysł branży na reaktywację pomorskiej kuchni
|
Autor:
|
Czytelnik IP 999.999.999.*
|
Data wysłania:
|
2004-11-30 00:11
|
Temat:
|
brawo dla propagatorów kuchni pomorskiej
|
Treść:
|
Z dużym zadowoleniem odbieramy, jako gdańska firma ANTONIEFF- mini hotele w Ustce oraz Elblągu ( a niebawem i Gdańsku ) - cenną inicjatywę wybitnego gastronomika - Pana Edmunda Kaptura, mającą na celu stworzenie kolejnego produktu turystycznego.
Regionalny charakter projektu sprawia, że kierowani solidarnością lokalną przyklaskujemy temu oczywistemu, a zarazem niebanalnemu pomysłowi.
Popieraliśmy Go aktywnie między innymi poprzez intensywne kontakty w trakcie minionego Tour Salonu i wspólną ekspozycję.
Wielu dalszych sukcesów, Panie Edmundzie.
|