|
Wątek:
|
Hotel Dosłońce**** Conference & SPA otwarcie we wrześniu
|
Autor:
|
Czytelnik IP 83.26.69.*
|
Data wysłania:
|
2014-07-31 12:40
|
Temat:
|
Hotel Dosłońce**** Conference & SPA-opinia z pobytu
|
Treść:
|
Dzień dobry:)muszę sie pochwalić swoja opinia z pobytu NIE pierwszego i mam nadzieje ze NIE ostatniego w hotelu Mercure Racławice Dosłońce Conference&SPA.Hotel bardzo ładny na zewnatrz jak i w srodku:)Miła obsłuha we wszystkich działach-widać ze Ci ludzie sa stworzeni do swojej pracy na danym stanowisku!!!Pisze dla tego na forum poniewaz wszystko w czasie pobytu było by wporzadku ale jak to bywa musi byc cos nie tak....i tu sie zaczynaja schody pod górke!chodzi o wasza restauracje a dokladnie o jedzenie!przedostatni raz jak bylismy to bedzie okolo rok temu byl u Panstwa inny Szef Kuchi-a napewno był bo gdy zapytalismy kelnerki czy sie zmienił u Panstwa Szef Kuchni w ciagu roku powiedziały ze tak i nawet go wychwalaly i wogule.Wiec poprosilismy co nam Pni zaproponuje z przsytawek-odpowiedzaiala ze Tatara ze jest rewelacja-wiec sie zgodzilismy z zona ze akurat jest Szef-oki.wyjechał Szef i kroil nam tego tatara-nie powiem bo byl bardzo dobry-ale na tym sie skonczyło dobre.....potem jak dania wychodziły to juz poprostu PORAZKA-dosc ze było cos pozmieniane i nie tak jak w karcie do bez smaku!!!powiem tak widac ze Szef ma pojecie o Tatarze ale tylko chyba o tym bo o jedzeniu tego juz nie mozemy powiedziec.widac zmiane Szefa Kucni ale nie chce ukrywac ze na GORSZE i musicie cos z tym zrobic-naprawde!!!!a na dodatek tego kolo nas siedzieli jacys panstwo na pobycie i tak sie zapoznalismy-i tez powiedzieli ze Kuchnia sie zmienila i to na gorsze bo tez byli za poprzedniego Szefa i bylo o wielelepsze i smaczniejsze!!!!nie wiem czym to jest spowodowane ale jedzenie wam sie zepsulo i nawet widac po opiniach nizej.....mam nadziej ze ktos z Dyrekcji hotelu to przeczyta i wezmie sobie do serca te słowa i zrobi cos z tym gdyz jak znow tam wrocimy mamy nadzieje ze bedzie juz bardzo smaczne jedzenie!!!!!Arkadiusz i Ania....
|