|
Wątek:
|
Polscy kucharze uczą się gotować dopiero w pracy!
|
Autor:
|
Czytelnik IP 83.12.64.*
|
Data wysłania:
|
2008-05-09 21:37
|
Temat:
|
Dobry kucharz to nie absolwent gastronomika
|
Treść:
|
Ja się zgadzam z tym wszystkim.Mam wyuczony zawód sprzedawca ale nie pracuje w tym zawodzie.pracuję już trzy lata w szpitalnej kawiarni jako pomoc kuchenna a potrafię i robie wszystko jak ktoś z zawodem kucharz a nawet lepiej.Mój mąż ma ukończone technikum gastronomiczne i także nauczył się wszystkiego dopiero w pracy a ja nie mając pojęcia o naprawdę dobrym gotowaniu bo to jak się robi w domu nie ma porównania pojełam wszystko w pół roku począwszy od dań tradycyjnych do przepyszności na naszych stołach.więc zgadzam się z stwierdzeniem że dobry kucharz nie musi być po szkole gastronomicznej
|