|
Wątek:
|
Będą kary za brak HACCP?
|
Autor:
|
Czytelnik IP 84.10.241.*
|
Data wysłania:
|
2006-04-18 15:15
|
Temat:
|
kotlecik
|
Treść:
|
z tym okreslaniem ile bulki jest dodawane itd. to przesada..wystarczy ze w ksiedze haccp okreslisz w widelkach ile jest dodawane danego skladnika i tyle. raz dasz mniej raz wiecej.nierealnym jest zeby okresalc co do grama. a co do temperatury to piszesz tylko ze mieso jest przetrzymywane w takich i takich warunkach...jezeli lodowka wyposazona jest w termometr wmontowany fabrycznie odpowiedzialnosc za sprawne dzilanie zganiasz na serwis...co roku robisz serwis urzadzen i tyle. odpowiedzialnosc za jakosc wody ponosi zaklad wodno kanalizacyjny. jak ktos chcce sie skonsultowac to piszczie zadra81@o2.pl
|