|
Wątek:
|
Polscy kucharze uczą się gotować dopiero w pracy!
|
Autor:
|
Czytelnik IP 61.18.170.*
|
Data wysłania:
|
2009-12-29 15:59
|
Temat:
|
Dobry kucharz to nie absolwent gastronomika
|
Treść:
|
czesc szkola jest niczym w polsce uczy cie podctaw ktore nawet sie niem przydaja w innych krajach...Wiem z wlasnego doswiadczenia skonczylem zawodowke nabylem troche praktyki i wyjechalem na wyspy wszystkiego uczylem sie od nowa zapomnialem o calej szkole i juz wiecej nic z tej nauki mi sie nie przydalo..mam 26 lat i jestem szefem kuchni w francuskiej restauracji w hong kongu..szkola dala mi tylko papier reszta to ciezka praca i dlugie godziny znam wielu szefuf kuchni ktorzy zaczeli pracowac od zmywaqka i tak pokochali ta prace i sa rownie dobrzy jak kucharze po dobrych szkolach....powodzenia w tym ciezkim zawodzie pozdrawiam krzychu
|