|
Wątek:
|
Restauracja KOM wzbogaca menu
|
Autor:
|
Czytelnik IP 89.75.158.*
|
Data wysłania:
|
2010-02-02 21:47
|
Temat:
|
Warszawa: restauracja KOM poszerza menu
|
Treść:
|
restauracja KOM zaprasza na Walentynkowy Weekend, 13-14 luty Menu Walentynkowe 2010
Lampka wina musującego na powitanie
Przekąska Carpaccio z tuńczyka z grillowanymi świeżymi szparagami, cytryną, dressingiem chilli, kolendrą i sorbetem imbirowym
Danie główne Marynowany w rozmarynie i winie Bordeaux, pieczony stek wołowy, z ziemniaczaną gratiną w sosie balsamiczno-winnym, z pomidorami po prowansalsku i groszkiem cukrowym lub Domowej roboty szafranowy makaron "Włos Anielski" z tygrysim krewetkami, świeżym szpinakiem i karczochami w kremowym sosie z homara.
Deser Gino - gratina z truskawek, kiwi i bananów w białej czekoladzie podawana na lodach waniliowych własnej produkcji KOM.
Cena za 3 dania: 99 zł za osobę
|