Forum turystyczneTurystyka forum
BILETY LOTNICZE
° Biura turystyczne
° Baza turystyczna
° Turystyka biznesowa
° Turystyka krajowa
° Turystyka zagraniczna wyjazdowa
° Transport
° Gastronomia
° Turystyka zagraniczna przyjazdowa
° Turystyka na świecie
° Inne związane z branżą
° Temat dowolny






Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Czy znacie www.qtravel.pl?
Autor: Czytelnik IP 194.181.107.*
Data wysłania: 2010-04-28 12:41
Temat: Czy znacie www.qtravel.pl?
Treść: ..ja też skorzystałem z ich usług i nie mam żadnych zastrzeżeń co do obsługi klienta...a ich strona w rewelacyjny sposób wyszukuje oferty!!polecam

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-05-01 20:13 78.8.80.*]
taaaaa, korzystałeś - zwróć uwagę na IP kompa z którego napisano temat tego wątku, i z którego wysłano Twoją wypowiedź - czyżby dziwny zbieg okoliczności??? odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2010-05-03 13:51 81.151.192.*]
widze ze ktoś ma dobre oko :) Ja jednak dałem im szansę pon. uważam że wyszli z ciekawym pomysłem. Miałem parę opcji na spędzenie wakacji i po wykonaniu telefonu (który wiele mnie nie kosztował) oddzwonili do mnie z ciekawymi ofertami. Nie ma co ich obwiniać za to że dają znać o sobie. Ja pozytywnie ich oceniam. Mają oferty z wielu biur podróży, a wejście na stronę nic Cię nie kosztoje. odpowiedz »

Czy znacie www.qtravel.pl? [2011-07-05 12:21 62.111.220.*]
UWAGA na strone www.qtravel.pl to OSZUSCI i naciągacze! Pobierają pełną opłatę za wakacje i nie dają żadnej gwarancji na rezerwację, procedura ta ma wdzięczną nazwę "REZERWACJA NA ZAPYTANIE". Minął już tydzień i nie możemy odzyskać kasy :((( Sami się to wpakowaliśmy. Nie polecam!! odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Alfa Star biuro





© 2012 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
strona główna | kontakt | reklama | linki | informacje dla branży turystycznej, hotelarskiej, gastronomicznej i transportowej