Forum turystyczneTurystyka forum
BILETY LOTNICZE
° Biura turystyczne
° Baza turystyczna
° Turystyka biznesowa
° Turystyka krajowa
° Turystyka zagraniczna wyjazdowa
° Transport
° Gastronomia
° Turystyka zagraniczna przyjazdowa
° Turystyka na świecie
° Inne związane z branżą
° Temat dowolny






Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Czy znacie www.qtravel.pl?
Autor: Czytelnik IP 84.38.21.*
Data wysłania: 2010-05-08 09:11
Temat: Czy znacie www.qtravel.pl?
Treść: Sie czepiacie.
Ja na to spogladam z innej strony, mianowicie, oszczednosc czasu!! Zadaje pytanko i mam od razu odpowiedz czego szukam, a nie jakies obrazki klikac i sie przebijac przez milion opcji i dalej kupa jak u innych. Traktuje to jako wyszukiwarke, pytanko czy takie bylo zamierzenie tworcow jesli tak to im sie udalo:)
A czy pojade z nimi - w sumie to ceny maja takie same jak inni (nie moze byc inaczej, chyba ze zjada ze swojej prowizji "tak jak niektorzy"), wiec to nie ma znaczenia gdzie kupie, byc moze w Qtravel czemu nie:)
Pozdro

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Alfa Star biuro





© 2012 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
strona główna | kontakt | reklama | linki | informacje dla branży turystycznej, hotelarskiej, gastronomicznej i transportowej