|
Wątek:
|
Zakopane: dużo pracy, mało chętnych
|
Autor:
|
Czytelnik IP 91.193.208.*
|
Data wysłania:
|
2011-01-04 10:16
|
Temat:
|
Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników
|
Treść:
|
Curriculm Vitae Marcin Owczarek
INFORMACJE OSOBISTE Imie i nazwisko:Marcin Owczarek Data urodzenia: 22.11.1983 r. Miejsce urodzenia: Mikołów Adres: ul. Spokojna 9/1, Zabrze Telefon: 519524164
WYKSZTAŁCENIE
2004 - 2007 Szkoła - Technikum Uzupełniające w Zespole Szkół Spożywczo-usługowych w Zabrzu Zawód: technik żywienia Specjalizacja: rola dekoracji w przemyśle gastronomicznym Obrona pracy dyplomowej - bardzo dobra
2002 - 2004 Szkoła - Zespół Szkół Wielo-zawodowych w Zabrzu Zawód: Kucharz Obrona: egzamin teoretyczno-praktyczny zaliczony na Ocenę bardzo dobry 09.2010 - 11.2010 Restauracja ,, the Mexican’’ w Krakowie praca Na stanowisku szefa zmianowego
05.2010 - 09.2010 Hotel ,,Lokis***" w Niedzicy praca na stanowisku Szefa kuchni
10.2009 - 01.2010 Klub -Restauracja ,,Hipnoza’’ w Katowicach praca na stanowisku kucharza oraz organizacja przyjęć cateringowych
05.2009 - 08.2009 Restauracja ,,You and me’’ w Warszawie praca na stanowisku kucharza
04.2009 - 06.2009 Restauracja ,, Boathouse" w Warszawie praca na stanowisku kucharza
01.2009 - 04.2009 Restauracja ,,Chłopskie Jadlo" w Warszawie praca na stanowisku kucharza
07.2008 - 10.2008 Restauracja ,, Golden Cafe'' w New York praca na stanowisku kucharza
05.2006 - 12.2006 Restauracja ,, Gabriella'' w Gliwicach praca na stanowisku kucharza
02.2006 - 06.2006 Restauracja,, Balaton" w Zabrzu praca na stanowisku kucharz ,kelner
05.2005 - 10.2005 Restauracja ,, Dama Pik'' w Świetochowicach praca na stanowisku kucharz, kelner
03.2005 - 06.2005 Restauracja ,, Pod Wawrzynem'' w Zabrzu praca na stanowisku kucharz oraz organizacja przyjęć cateringowych
06.2001 - 09.2004 Restauracja ,, Pod Kasztanami'' w Zabrzu praca na stanowisku kucharz oraz organizacja przyjęć cateringowych
09.04-13.04.2008 Ukończenie Pięciodniowego Kursu Profesjonalnego prowadzonego przez Kurta Schellera
10.2003-01.2004 Cykl szkoleń obejmujących nastepujące przedmioty: zawodowe (poziomll):technologia gastronomiczna z towaroznastwa podstawy żywienia człowieka, higiena i ochrona zdrowia, wyposazenie techniczne
12.2002-02.2003 Cykl szkoleń obejmujących nastepujące przedmioty : zawodowe (pozioml):technologia gastronomiczna z towaroznastwa podstawy żywienia człowieka, higiena i ochrona zdrowia, wyposazenie techniczne
JĘZYKI J. angielski: w stopniu komunikatywnym
INFORMACJE DODATKOWE Umiejętność szybkiego uczenia się i konsekwencja w działaniu Punktualność, komunikatywność, kreatywność, rzetelność, konsekwencja, szybka asymilacja do zmieniających się warunków, chęc do nieustannego podwyższania kwalifikacji z zakresu wiedzy gastronomicznej, zaangażowanie w wykonywaną pracę
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w przesłanym CV dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie danych Osobowych (Dz.U.Nr. 133 poz.883)
|
Odpowiedzi:
Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników [2011-05-05 21:11 178.183.234.*]
Witam Skończyłem właśnie technikum gastronomiczne o profilu kucharz i szukam pracy z mieszkaniem, dwa razy byłem na trzymiesięcznych praktykach w Niemczech na stanowisku barman , kucharz kelner, jestem punktualny ,komunikatywny odpowiedz »
|