Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Zakopane: dużo pracy, mało chętnych
Autor: Czytelnik IP 91.193.208.*
Data wysłania: 2011-01-04 10:16
Temat: Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników
Treść: Curriculm
Vitae
Marcin
Owczarek

INFORMACJE OSOBISTE
Imie i nazwisko:Marcin Owczarek
Data urodzenia: 22.11.1983 r.
Miejsce urodzenia: Mikołów
Adres: ul. Spokojna 9/1, Zabrze
Telefon: 519524164


WYKSZTAŁCENIE


2004 - 2007 Szkoła - Technikum Uzupełniające w Zespole Szkół
Spożywczo-usługowych w Zabrzu
Zawód: technik żywienia
Specjalizacja: rola dekoracji w przemyśle
gastronomicznym
Obrona pracy dyplomowej - bardzo dobra

2002 - 2004 Szkoła - Zespół Szkół Wielo-zawodowych w Zabrzu
Zawód: Kucharz
Obrona: egzamin teoretyczno-praktyczny zaliczony na
Ocenę bardzo dobry

09.2010 - 11.2010 Restauracja ,, the Mexican’’ w Krakowie praca
Na stanowisku szefa zmianowego

05.2010 - 09.2010 Hotel ,,Lokis***" w Niedzicy praca na stanowisku
Szefa kuchni

10.2009 - 01.2010 Klub -Restauracja ,,Hipnoza’’ w Katowicach praca na

stanowisku kucharza oraz organizacja
przyjęć cateringowych

05.2009 - 08.2009 Restauracja ,,You and me’’ w Warszawie praca na
stanowisku kucharza

04.2009 - 06.2009 Restauracja ,, Boathouse" w Warszawie praca na
stanowisku kucharza

01.2009 - 04.2009 Restauracja ,,Chłopskie Jadlo" w Warszawie praca na
stanowisku kucharza

07.2008 - 10.2008 Restauracja ,, Golden Cafe'' w New York praca na
stanowisku kucharza

05.2006 - 12.2006 Restauracja ,, Gabriella'' w Gliwicach praca na
stanowisku kucharza

02.2006 - 06.2006 Restauracja,, Balaton" w Zabrzu praca na
stanowisku kucharz ,kelner

05.2005 - 10.2005 Restauracja ,, Dama Pik'' w Świetochowicach
praca na stanowisku kucharz, kelner

03.2005 - 06.2005 Restauracja ,, Pod Wawrzynem'' w Zabrzu praca na
stanowisku kucharz oraz organizacja
przyjęć cateringowych

06.2001 - 09.2004 Restauracja ,, Pod Kasztanami'' w Zabrzu praca na
stanowisku kucharz oraz organizacja
przyjęć cateringowych

09.04-13.04.2008 Ukończenie Pięciodniowego Kursu Profesjonalnego
prowadzonego przez Kurta Schellera

10.2003-01.2004 Cykl szkoleń obejmujących nastepujące przedmioty:
zawodowe (poziomll):technologia
gastronomiczna z towaroznastwa
podstawy żywienia człowieka, higiena
i ochrona zdrowia, wyposazenie techniczne

12.2002-02.2003 Cykl szkoleń obejmujących nastepujące przedmioty :
zawodowe (pozioml):technologia
gastronomiczna z towaroznastwa
podstawy żywienia człowieka, higiena
i ochrona zdrowia, wyposazenie techniczne

JĘZYKI

 J. angielski: w stopniu komunikatywnym

INFORMACJE DODATKOWE

 Umiejętność szybkiego uczenia się i konsekwencja w działaniu
 Punktualność, komunikatywność, kreatywność, rzetelność, konsekwencja, szybka asymilacja do zmieniających się warunków, chęc do nieustannego podwyższania kwalifikacji z zakresu wiedzy gastronomicznej, zaangażowanie w wykonywaną pracę

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w przesłanym CV dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie danych Osobowych (Dz.U.Nr. 133 poz.883)

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników [2011-05-05 21:11 178.183.234.*]
Witam
Skończyłem właśnie technikum gastronomiczne o profilu kucharz i szukam pracy z mieszkaniem, dwa razy byłem na trzymiesięcznych praktykach w Niemczech na stanowisku barman , kucharz kelner, jestem punktualny ,komunikatywny
odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij