Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Baza turystyczna

Wątek: Kontrole HACCP
Autor: Czytelnik IP 83.27.105.*
Data wysłania: 2011-12-18 05:14
Temat: Kontrole HACCP
Treść: System HACCP, ISO 22000 w przemyśle spożywczym, gastronomii i handlu żywnością. Szkolenia wewnętrzne pracowników. Audity wewnętrzne w zakładzie, aktualizacja dokumentacji systemów jakości. Księga HACCP dla sklepów spożywczych, hurtowni oraz zakładów żywienia zbiorowego. Procedury i instrukcje GHP/GMP. Standardy sieciowe BRC, IFS. Oznakowanie produktów, opakowania do kontaktu z żywnością. Minimum dokumentacji, plan haccp, księga jakości, sytuacje kryzysowe.

Oferujemy również dokumentację HACCP, GHP/GMP dla sklepów spożywczych, delikatesów, super- i hiper-marketów, itp. Dokumentacja obejmuje:

Przygotowaną dla punktu handlowego kompletną Księgę HACCP (nie poradnik);
Opracowaną Księgę Dobrych Praktyk Higienicznych (ok. 40 instrukcji i procedur);
Gotowe karty zapisów.

Koszt dokumentacji uzależniony jest od asortymentu towarowego w sklepie i wynosi od 250 - 450 zł. Dokumentacja Pakiet "Sklep spożywczy" jest POZYTYWNIE opiniowana przez urzędową kontrolę.

Certyfikacja BRC / IFS - produkcja i handel żywnością. Doradztwo i wdrożenia w zakresie systemu certyfikacji bezpieczeństwa żywności BRC / IFS wymaganych przez sieci handlowe. Szkolenia pracowników, wdrożenia standardów IFS i BRC opartych o HACCP dla firm produkcyjnych, firm logistycznych, transportu, produkcji opakowań. Pomoc przed certyfikacją. Prowadzenie audytów wewnętrznych, przeglądów zarządzania. Doradztwo technologiczne.

System GMP+ dla produkcji lub transportu pasz i zbóż. Wdrożenia, audyty i szkolenia z systemu GMP Plus na produkcję pasz, materiałów paszowych, mieszanek paszowych, dodatków do pasz dla zwierząt. System GMP+ jest przeznaczony dla całego łańcucha paszowego i obejmuje również handel oraz transport w sektorze środków żywienia zwierząt. Wymagany przez przedsiębiorstwa zagraniczne (Holandia, Niemcy, Francja, itp.) Służymy pomocą również w trakcie certyfikacji. Działamy na terenie całej Polski.

Wdrożenia i certyfikacja systemów zrównoważonego rozboju biopaliw i biomasy. Szkolenia pracowników z ISCC, REDcert zgodnie z wymogami ISCC i REdcert. Audyty wyliczeń emisji GHG (CO2) w zakładach przemysłowych.
zrównoważony rozwój biopaliw, handel zbożami, ISCC, certyfikat, BLE, REDcert, rzepak, dyrektywa, 2009/28, spirytus, emisja, certyfikacja, co2, biokomponenty

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Kontrole HACCP [2018-05-24 11:48 83.4.172.*]
Kontakt:
Dawid Markowski tel. 600 443 462 fax. 33 870 56 81 e-mail: efektddd@gmail.com efekt.ddd@wp.pl
Działają głownie na Śląsku i Małopolsce
odpowiedz »

Kontrole HACCP [2018-05-24 11:40 83.4.172.*]
Efekt DDD pomoże w opracowaniu procedur sporządzania, prowadzenia, przechowywania i nadzorowania wszelkich dokumentów i zapisów systemu HACCP http://efektddd.pl/deratyzacja_zywiec mi właśnie wdrażali w mojej restauracji Pracują opierając się na metodzie IMP - Integrated Pets Management. odpowiedz »

Kontrole HACCP [2018-05-24 11:42 83.4.172.*]
Kontakt: Dawid Markowski tel. 600 443 462 fax. 33 870 56 81 e-mail: efektddd@gmail.com efekt.ddd@wp.pl
Działają na Śląsku i Małopolsce
odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij