|
Wątek:
|
Grudzień w hotelarstwie i gastronomii
|
Autor:
|
Czytelnik IP 195.225.68.*
|
Data wysłania:
|
2012-02-11 15:42
|
Temat:
|
Restauracja Polka w Manufakturze
|
Treść:
|
Świetność restauracji pani Magdy Gesler to mit. Byliśmy w restauracji Polka w Manufakturze w Łodzi i już więcej tam nie pójdziemy innym też odradzamy. Na wstępie zamiast szatni witają nas stojące w przejściu wieszaki, mało estetyczne i brak miejsca do powieszenia okrycia. Wystrój dla mnie nie do przyjęcia. Wszędzie czerwone maki, co wygląda na pstrokaciznę i brak gustu. Ponadto jest meczące dla oczu. Bardzo ciasno, widać że właścicielka postawiła na ilość. Trudności w przejściu między stolikami, co utrudnia konsumpcję, bo trzeba się podnieść z miejsca. żeby przepuścić przechodzących oraz obsługę kelnerską. Jedzenie smaczne lecz podane czerwone wino (nie wspomnę marki), było wyraźnie zwietrzałe i trąciło stęchlizną, natomiast białe wino było do przyjęcia. Kelnerzy młodzi, bardzo się starli ale widać było ich brak profesjonalizmu. Ogólnie średnio i w skali ocen od 1 - 5, stawiamy tej restauracji 3.
|