|
Wątek:
|
Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej
|
Autor:
|
Czytelnik IP automat.*
|
Data wysłania:
|
2007-11-03 10:59
|
Temat:
|
Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej
|
Treść:
|
Aktualność: "L’art. De la cuisine Martell", bo tak nazywa się ten konkurs, odbył się 22 stycznia 2005 roku w Hotelu Mercure Mrongovia w Mrągowie.
Organizatorami IV edycji Konkursu był Klub Szefów Kuchni oraz Komisja Gastronomiczna PZH. Konkurs prowadził znany prezenter, Zygmunt Chajzer.
Laureatami zostali: I Miejsce - Marcin Sasin, Ernest Jagodziński - Hotel Westin z Warszawy II Miejsce - Michał Zawierzeniec, Daniel Burandt - Hotel Haffner z Sopotu II Miejsce - Krzysztof Bonk, Robert Podsiadły - Hotel Warszawa z Augustowa
|