Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Inne związane z branżą

Wątek: Jaki powinien być restaurator?
Autor: Czytelnik IP 999.999.999.*
Data wysłania: 2005-11-15 00:07
Temat: jaki powinien być restaurator
Treść: poza elementami, które pozostawiam bez komentarza: lokalizacja, klimat lokalu, uważam za najważniejsze dobre"zmontowanie" ZAŁOGI, obsługi, personelu,... ludzi, którzy mają w tej pracy "jazdę"
Bez tego można wydać masę "pieniędzy" i dziwić się dlaczego nie ma stałych klientów, imprez zamkniętych,cateringu,...
Znam w Krakowie lokale, które zostały otwarte małym nakładem finansowym i mają sukces, dlaczego bo ludzie pracujący tam są wspaniali!
Sukces w tym zawodzie polega na szacunku, cierpliwości, uczciwości w kuchni i gościnnej rozrzutności !
GC

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

promocja lokalu [2006-05-26 15:37 83.27.228.*]
czy jest jakis złoty srodek na wypromowanie lokalu tanim kosztem? Ja staram się o to od 2 miesięcy ale jest ciężko. Mam stałych klientów, którzy chwalą sobie serwowane przeze mnie jadło ale nadal musze dopłacać do działalności. Proszę o poradę jakie kierunki promocji daja największy efekt. Moze jacys doświadczeni koledzy czy koleżanki po fachu są na tyle uprzejmi i pomogą z góry dzięki. Krzysiek odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij