|
Wątek:
|
Gastronomia - będzie czyściej i bez przekrętów?
|
Autor:
|
Czytelnik IP 80.52.226.*
|
Data wysłania:
|
2012-08-09 14:54
|
Temat:
|
Ciąg dalszy kontroli w lokalach gastronomicznych
|
Treść:
|
A ja wczorak kupowałem w Intermarche i ponieważ moje było już ważone i opakowane i raz jeszcze ważone aby przykleić metkę - obsługa "tarowła" wagę o 16 gram, tyle, że miasto ma 35tys osób i jest sezon letni- więc o 40% więcej osób . To dopiero jest "zysk" - i nikogo nie obchodzi - bo to przecież jest"poważny" przedsiębiorca. A to , że krwią cieknące mięso jest podawane z rąk do rąk,obsługa, wózki, kasy i wszystko podotykane - to też - :normalka" w supermarketach. O co ten hałas - znowu SANEPID podkreślił, że w Polsce są równi i RÓWNIEJSI!
to tak jak Policja - podczas włamnia - podejrzanym jst - obrabowany!!!!!, resztę umarza się ze względu mna "brak dowodów".Łatwiej zarobić na mandatach za parkowanie podczas gdy miejsc parkingowych - brak.
|