Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Wzmożone kontrole w lokalach gastronomicznych
Autor: Czytelnik IP 31.134.56.*
Data wysłania: 2013-03-01 11:14
Temat: Skąd pochodzi konina, która trafiła do polskich produktów?
Treść: Bzdura totalna ! Robią taką aferę jakby konina była nie jadalna i trująca. Końskie mięso zawsze uchodziło za rarytas jak jagnięcina czy dziczyzna ma dużo białka i mało tłuszczu. Sam w czasach komuny wychowałem się na koninie sąsiad miał masarnie gdzie takich kabanosów jak on robił to już dzisiaj nigdzie się nie kupi. To jest mój smak z dzieciństwa kabanos prosto z wędzaka jeszcze ciepły do tego prawdziwa bułka (nie te chemiczne dzisiejsze dmuchanki) albo jak mama zrobiła steki albo tatara lub carpacio to palce lizać. A tu się robi aferę żeby urzędasy miały nadgodziny i mogli więcej pognębić ludzi. Chore !

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij