Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Kurczak z rożna- jaki rożen wybrać
Autor: Czytelnik IP 178.165.128.*
Data wysłania: 2015-10-17 17:55
Temat: Kurczak z rożna- jaki rożen wybrać
Treść: Oczywiście, jeśli masz kasę na piec konwekcyjno-parowy to zrobisz dużo lepszego kuraka. Znane są przypadki gdzie obróbka dokonywana była na właśnie konwekcji a małe rożno ustawiano na froncie tylko do "rozsiewania" zapachu po okolicy, bo to działa bardzo mocno na przechodniów;-).
Konwekcja to możliwość panowania nad procesem obróbki i mniejsze ubytki wagowe mięsa.
zaglądnij tu i porównaj ceny - http://polgastro. pl/pl/c/Piece-konwekcyjno-parowe/21

polecam i pozdrawiam

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij