Forum turystyczneTurystyka forum
BILETY LOTNICZE
° Biura turystyczne
° Baza turystyczna
° Turystyka biznesowa
° Turystyka krajowa
° Turystyka zagraniczna wyjazdowa
° Transport
° Gastronomia
° Turystyka zagraniczna przyjazdowa
° Turystyka na świecie
° Inne związane z branżą
° Temat dowolny






Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Czy kupilibyście wakacje w portalu www.
Autor: Czytelnik IP 78.133.158.*
Data wysłania: 2008-12-11 09:45
Temat: Czy kupilibyście wakacje w portalu www.
Treść: www.holiday-wakacje.pl?

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Czy kupilibyście wakacje w portalu www. [2008-12-13 12:41 79.185.23.*]
Nie tylko znane portale. Są trzy może pięć takich. Zawalają nas promocjami. Promocja jedna lepsza od drugiej, nie wiadomo co wybrać, a panie konsultantki odpowiadają mechanicznie jak nagrane na magnetofonie. Strony są zawalone informacjami i człowiek się gubi. Osobiście skorzystałem z usługi mniej znanego serwisu i jestem bardzo zadowolony. Polecam. Co nie zmienia faktu że portal podany powyżej w temacie jest marny. Pozdrawiam Piotrek. odpowiedz »

Czy kupilibyście wakacje w portalu www. [2008-12-12 16:52 78.8.6.*]
ja bym kupil ze znanych portali odpowiedz »

Czy kupilibyście wakacje w portalu www. [2008-12-15 14:40 85.18.14.*]
to jest zawsze ryzyko, ze kupisz przyslowiowego "kota w worku" odpowiedz »

Czy kupilibyście wakacje w portalu www. [2008-12-12 16:29 78.133.158.*]
a co to wogole jest? niby warszawa ale totalna wiocha ten holiday-wakacje w zyciu nei kupiłbym niczego z takiej strony odpowiedz »

Czy kupilibyście wakacje w portalu www. [2008-12-15 14:40 85.18.14.*]
to jest zawsze ryzyko, ze kupisz przyslowiowego "kota w worku" odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Alfa Star biuro





© 2012 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
strona główna | kontakt | reklama | linki | informacje dla branży turystycznej, hotelarskiej, gastronomicznej i transportowej