Forum turystyczneTurystyka forum
BILETY LOTNICZE
° Biura turystyczne
° Baza turystyczna
° Turystyka biznesowa
° Turystyka krajowa
° Turystyka zagraniczna wyjazdowa
° Transport
° Gastronomia
° Turystyka zagraniczna przyjazdowa
° Turystyka na świecie
° Inne związane z branżą
° Temat dowolny






Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Easygo.pl pokazuje organizatorów imprez
Autor: Czytelnik IP 88.156.184.*
Data wysłania: 2009-02-06 12:05
Temat: Odp. Easygo.pl - Jawne oszustwo !?!!
Treść: Co za bzdury! Easygo.pl jak najbardziej jest sprawdzonym posrednikiem. Bardzo miła obsługa. polecam jak najbardziej.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Odp. Easygo.pl - Jawne oszustwo !?!! [2009-02-24 10:31 80.52.216.*]
easygo jest tylko posrednikiem, informuja przez telefon o tym co sie odbywa na wczasach i za to licza sobie dodatkowa kase, uwaga na niekompetentne panienki!!!! odpowiedz »

Odp. Easygo.pl - Jawne oszustwo !?!! [2009-03-10 22:12 90.156.116.*]
Uwaga na kłamców tobie podobnych. odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Alfa Star biuro





© 2012 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
strona główna | kontakt | reklama | linki | informacje dla branży turystycznej, hotelarskiej, gastronomicznej i transportowej