Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Problemy z czystością i higieną w gastronomii
Autor: Czytelnik IP 80.197.213.*
Data wysłania: 2009-03-10 14:06
Temat: Problemy z czystością i higieną w gastronomii
Treść: Witam,
Piszę pracę związaną z wykorzystaniem środków czyszczących i dezynfekujących w gastronomii. Chciałbym poznać jakie problemy związane z zapewnieniem czystości i higieny w gastronomii spotykacie na co dzień? Np. problemy z usuwaniem zabrudzeń (jakich?), osadzający się kamień, wysokie ceny środków czystości, brak informacji, długi czas realizacji dostaw, mało efektywne środki, problemy z aplikacją, opakowaniami, brak środka do ... (tu wpisz swoją sugestię), itp?
Czy macie jakieś sugestie w tej tematyce, typu np. pakiet podstawowy dla małej gastronomii, ulepszenie systemu zamówień, infolinia, praktyczne porady, testy, zmiana wielkości opakowań, itp?
Z góry dziekuję za wszelkie informacje.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij