Forum turystyczneTurystyka forum
BILETY LOTNICZE
° Biura turystyczne
° Baza turystyczna
° Turystyka biznesowa
° Turystyka krajowa
° Turystyka zagraniczna wyjazdowa
° Transport
° Gastronomia
° Turystyka zagraniczna przyjazdowa
° Turystyka na świecie
° Inne związane z branżą
° Temat dowolny






Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Wiecie coś na temat HolidayWorld.pl
Autor: Czytelnik IP 79.185.7.*
Data wysłania: 2009-09-12 12:22
Temat: Wiecie coś na temat HolidayWorld.pl
Treść: Wybieram się do Tunezji. Znalazłam ciekawą ofertę na portalu
HolidayWorld.pl . Rozmawiałam z konsultantem, wszystko jest ok. Ale
mam pytanie. Czy ktoś wyjeżdżał z nimi? Wiecie coś na ten temat?
Dzięki za info. Pozdrawiam.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Wiecie coś na temat HolidayWorld.pl [2011-06-29 14:24 81.219.136.*]
wiemy wiele, bardzo wiele. Stosuja skutecznie marketing netowy odpowiedz »

Wiecie coś na temat HolidayWorld.pl [2010-03-17 11:19 89.77.118.*]
polecam !!! odpowiedz »

Wiecie coś na temat HolidayWorld.pl [2011-06-29 11:10 82.197.33.*]
Witam, odświeżam trochę temat bo znalazłem u Nich ciekawą ofertę odpowiedz »

Wiecie coś na temat HolidayWorld.pl [2011-06-29 14:24 81.219.136.*]
wiemy wiele, bardzo wiele. Stosuja skutecznie marketing netowy odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Alfa Star biuro





© 2012 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
strona główna | kontakt | reklama | linki | informacje dla branży turystycznej, hotelarskiej, gastronomicznej i transportowej