Forum turystyczneTurystyka forum
BILETY LOTNICZE
° Biura turystyczne
° Baza turystyczna
° Turystyka biznesowa
° Turystyka krajowa
° Turystyka zagraniczna wyjazdowa
° Transport
° Gastronomia
° Turystyka zagraniczna przyjazdowa
° Turystyka na świecie
° Inne związane z branżą
° Temat dowolny






Forum grupa: Biura turystyczne

Wątek: Czy ktoś zna Travelzone.pl ?
Autor: Czytelnik IP 79.191.175.*
Data wysłania: 2009-10-30 11:04
Temat: Czy ktoś zna Travelzone.pl ?
Treść: Zastanawiam się nad wyjazdem za pośrednictwem tego pośrednika. Chcę kupić u nich wycieczkę przez internet. Czy ktoś korzystał z ich usług?

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Czy ktoś zna Travelzone.pl ? [2010-10-05 15:35 83.5.82.*]
znam, korzystam, polecam - rowniez z innych ich serwisow jak np. www.Triphunter.pl odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Alfa Star biuro





© 2012 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
strona główna | kontakt | reklama | linki | informacje dla branży turystycznej, hotelarskiej, gastronomicznej i transportowej