Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Zakopane: dużo pracy, mało chętnych
Autor: Czytelnik IP 83.7.209.*
Data wysłania: 2010-12-28 23:22
Temat: Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników
Treść: Wiatam !!! mam 16 lat i bardzo dużo doświadczenia ponieważ pracowałam już jako kelnerka oraz pomoc kuchenna i sprzataczka. Bardzo potrzebowałabym pracy na ferie małopolskie !!! proszę o jak najszybszą odpowiedz z pozytywną odpowiedzią....

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników [2011-01-02 22:01 193.25.0.*]
Dla naszego Klienta aktualnie poszukujemy kandydata/-tki na stanowisko:
Kucharz/ Młodszy Kucharz
Miejsce pracy: Zakopane
Zadania:
 przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem i sztuką kulinarną
 kalkulacja kosztów wytworzenia
 prace przygotowawcze w kuchni Nasze wymagania:
 2 - letnie doświadczenie w zawodzie kucharza
Oferujemy:
 atrakcyjne wynagrodzenie,
 możliwość dalszego podnoszenia kwalifikacji
odpowiedz »

Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników [2011-03-28 15:32 46.112.137.*]
Razem z koleżanką (17 i 18) szukamy pracy na wakacje, może to być praca w kuchni, sprzątanie, bądź też w roli kelnerek. Proszę o kontakt,
Angelika
odpowiedz »

Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników [2011-01-04 10:16 91.193.208.*]
Curriculm Vitae Marcin Owczarek INFORMACJE OSOBISTE Imie i nazwisko:Marcin Owczarek
Data urodzenia: 22.11.1983 r.
Miejsce urodzenia: Mikołów
Adres: ul. Spokojna 9/1, Zabrze
Telefon: 519524164 WYKSZTAŁCENIE 2004 - 2007 Szkoła - Technikum Uzupełniające w Zespole Szkół Spożywczo-usługowych w Zabrzu Zawód: technik żywienia Specjalizacja: rola dekoracji w przemyśle gastronomicznym Obrona pracy dyplomowej - bardzo dobra 2002 - 2004 Szkoła - Zespół Szkół Wielo-zawodowych w Zabrzu Zawód: Kucharz Obrona: egzamin teoretyczno-praktyczny zaliczony na Ocenę bardzo dobry 09.2010 - 11.2010 Restauracja ,, the Mexican’’ w Krakowie praca Na stanowisku szefa zmianowego 05.2010 - 09.2010 Hotel ,,Lokis***" w Niedzicy praca na stanowisku Szefa kuchni 10.2009 - 01.2010 Klub -Restauracja ,,Hipnoza’’ w Katowicach praca na stanowisku kucharza oraz organizacja przyjęć cateringowych 05.2009 - 08.2009 Restauracja ,,You and me’’ w Warszawie praca na stanowisku kucharza 04.2009 - 06.2009 Restauracja ,, Boathouse" w Warszawie praca na stanowisku kucharza 01.2009 - 04.2009 Restauracja ,,Chłopskie Jadlo" w Warszawie praca na stanowisku kucharza 07.2008 - 10.2008 Restauracja ,, Golden Cafe'' w New York praca na stanowisku kucharza 05.2006 - 12.2006 Restauracja ,, Gabriella'' w Gliwicach praca na stanowisku kucharza 02.2006 - 06.2006 Restauracja,, Balaton" w Zabrzu praca na stanowisku kucharz ,kelner 05.2005 - 10.2005 Restauracja ,, Dama Pik'' w Świetochowicach praca na stanowisku kucharz, kelner 03.2005 - 06.2005 Restauracja ,, Pod Wawrzynem'' w Zabrzu praca na stanowisku kucharz oraz organizacja przyjęć cateringowych 06.2001 - 09.2004 Restauracja ,, Pod Kasztanami'' w Zabrzu praca na stanowisku kucharz oraz organizacja przyjęć cateringowych 09.04-13.04.2008 Ukończenie Pięciodniowego Kursu Profesjonalnego prowadzonego przez Kurta Schellera 10.2003-01.2004 Cykl szkoleń obejmujących nastepujące przedmioty: zawodowe (poziomll):technologia gastronomiczna z towaroznastwa podstawy żywienia człowieka, higiena i ochrona zdrowia, wyposazenie techniczne 12.2002-02.2003 Cykl szkoleń obejmujących nastepujące przedmioty : zawodowe (pozioml):technologia gastronomiczna z towaroznastwa podstawy żywienia człowieka, higiena i ochrona zdrowia, wyposazenie techniczne JĘZYKI  J. angielski: w stopniu komunikatywnym INFORMACJE DODATKOWE  Umiejętność szybkiego uczenia się i konsekwencja w działaniu
 Punktualność, komunikatywność, kreatywność, rzetelność, konsekwencja, szybka asymilacja do zmieniających się warunków, chęc do nieustannego podwyższania kwalifikacji z zakresu wiedzy gastronomicznej, zaangażowanie w wykonywaną pracę Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w przesłanym CV dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie danych Osobowych (Dz.U.Nr. 133 poz.883)
odpowiedz »

Hotele i restauracje w Zakopanym szukają pracowników [2011-05-05 21:11 178.183.234.*]
Witam
Skończyłem właśnie technikum gastronomiczne o profilu kucharz i szukam pracy z mieszkaniem, dwa razy byłem na trzymiesięcznych praktykach w Niemczech na stanowisku barman , kucharz kelner, jestem punktualny ,komunikatywny
odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij