Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: najlepsza deska do krojenia
Autor: Czytelnik IP 62.233.214.*
Data wysłania: 2007-07-24 23:09
Temat: najlepsza deska do krojenia
Treść: Mam pytanie do profesjonalistów( kucharzy):))Jaka powinna być profesjonalna(NAJLEPSZA )deska do krojenia?Z kauczukowego drewna czy z litej brzozy takie deski są dostępne na rynku. Czy jest jakaś zasada która kieruje wyborem? wiem że na pewno nie z plastiku.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

najlepsza deska do krojenia [2009-10-22 12:03 83.25.38.*]
Ja zaś potrzebuję takiej deski z wbitym do niej szpikulcem u góry najlepiej dwoma trzema by móc na to nadziać mięso. Posługuję sie tylko jedną ręką. jeśli ktoś coś może mi poradzić - kupić to bedę wdzięczna.
pozdrawiam Ela
odpowiedz »

najlepsza deska do krojenia [2007-07-25 17:35 83.15.101.*]
Sanepid nie czepia się jedynie plastikowych desek, najlepiej w kolorach HACCP. Skąd ta niechęć do plastiku? Deski drewnianej raczej w zmywarce się nie umyje, a posypanie solą na noc nie zawsze usunie zapachy. Nie mówię tu o klocu do mięsa - kauczukowy wydaje mi się najlepszy. odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

ryba maślana


© 2021 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij