|
Wątek:
|
Nowa Restauracja w sercu Warszawy
|
Autor:
|
Czytelnik IP 46.112.185.*
|
Data wysłania:
|
2012-01-04 12:28
|
Temat:
|
Nowa Restauracja w sercu Warszawy
|
Treść:
|
Nasza restauracja powstała z myślą o wszystkich, którzy zmęczeni są dziwną obecnie modą n kebaby i pizzę, lub przesadnie drogie mięsa. Serwujemy tylko najlepszej jakości ryby, pochodzące prosto z najczystszych słodkowodnych akwenów w Polsce, oraz te zakupione prosto z burt kutrów rybackich, a finalnie Państwu podane na talerzu w wyśmienitej oprawie za przystępną cenę. Nasze wnętrza są równie przyjazne co nasza obsługa. Zadbaliśmy o każdy szczegół, aby Państwa pobyt w naszym lokalu wiązał się z chęcią powrotu na Nowy Świat tylko w to jedno miejsce.Codzienna świeża dostawa ryb do lokalu daje możliwość tworzenia dla najbardziej wytrawnych smakoszy. Specjalnie dla Państwa restauracja została tak ukierunkowana, żeby przy niesamowicie wysokiej jakości zachować jak najbardziej rozsądne i przystępne ceny a cały pobyt w lokalu aby był miły i sympatyczny. Postanowiliśmy coś zmienić… i tak powstał pomysł na TOPFISH BISTRO, który szybko wdrożyliśmy w życie! Lokal do którego wraca się zarówno w myślach jak i wspomnieniach smaku. Dlaczego? Otóż dlatego, że nasza kuchnia oparta jest na rybach wędzonych w tradycyjny sposób dymem z drzew liściastych. Nie używamy żadnych konserwantów ani innych środków chemicznych, jedynie sól i dym! A to wszystko dzięki temu, że ryby wędzone są w wędzarni ryb w Sulejówku pod Warszawą prowadzonej przez Pana Jarosława Szewczyka, właściciela firmy J&J Szewczyk - firmy działającej od 1945 roku! To mówi samo za siebie! Coś czego dotąd brakowało w warszawskich lokalach to właśnie nasze bistro! Jeżeli chcecie Państwo zjeść rybę z polskiej wędzarni nie mogliście trafić lepiej! Serdecznie zapraszamy!
|