Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: Wzmożone kontrole w lokalach gastronomicznych
Autor: Czytelnik IP 83.8.144.*
Data wysłania: 2013-03-06 14:18
Temat: Skąd pochodzi konina, która trafiła do polskich produktów?
Treść: Co ma afera z zawartością koniny z kontrolami w gastronomi ???
Restaurator jak kupuje surowiec i w hurtowni czy markecie, to kupuje przeważnie całe elementy mięsne jak kotlet, udziec, karkówkę itp, więc jak tu domieszać koninę ???.
Mieszanki należy szukać we wszystkich mielonkach, gotowych wyrobach masarskich, itp.
Kontrole Inspekcji Handlowej w gastronomii są tylko po to aby przy okazji podciągnąć budżet tych instytucji kosztem gastronomików a tam gdzie jest problem i źródło problemu - duże ubojnie, hurtownie i tak już jest po ptakach,. surowiec się rozpłynął !!!! T.J.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij