Forum turystyczneTurystyka forum
Biura turystyczne
Baza turystyczna
Turystyka biznesowa
Turystyka krajowa
Turystyka zagraniczna wyjazdowa
Transport
Gastronomia
Turystyka zagraniczna przyjazdowa
Turystyka na świecie
Inne związane z branżą
Temat dowolny




Forum grupa: Gastronomia

Wątek: U Gessler cepelia, tandeta...
Autor: Czytelnik IP automat.*
Data wysłania: 2013-02-06 14:23
Temat: U Gessler cepelia, tandeta...
Treść: Aktualność:
Magda Gessler zapewnia, że udział w jej programie "Kuchenne Rewolucje" to gwarantowany sukces dla lokalu, który ośmieli się przeprowadzić rewolucyjne zmiany pod okiem restauratorki.

Restauracja VooDoo w Kielcach przeszła niedawno taką właśnie metamorfozę. Są zwolennicy nowego wystroju, nie brakuje jednak rozczarowanych krytykantów.

Wielu wolało restaurację przed zmianami, które zdaniem stałych bywalców raczej nie przysporzą lokalowi zadowolonych klientów. Zamiast odważnego graffiti na ścianach, na stołach pojawiły się ceratki w róże. Porcje zostały pomniejszone, a ceny wzrosły. Popularny hamburger Louisiana zniknął z menu. Zastąpiła go nieco uboższa w dodatki i droższa wersja. Czas oczekiwania na zamówienie również się wydłużył - mówią rozczarowani stali bywalcy.

Ciekawe, bowiem głównym zadaniem restauratorki jest wyciągnąć upadające lokale z tarapatów, a nie na odwrót.

OdpowiedzPowrót do drzewa wątku

Odpowiedzi:

U Gessler cepelia, tandeta... [2013-02-13 21:39 89.71.91.*]
Byłam w tej restauracji z rodziną w ubiegłym tygodniu. Wracałam z ferii w górach i trafiłam do lokalu przypadkiem. Moje wrażenia w skrócie: obsługa - profesjonalny, bardzo sympatyczny kelner reagujący na każde spojrzenie, pomaga w wyborze, na 5+; menu - zamówiliśmy dwa rodzaje pizzy, była pyszna, najedliśmy się do syta, na plus ogromny kubek herbaty z cytryną, lubię takie duże kubki idealnie trafili w moje upodobania. Minusy: wystrój mi się nie podobał: wspomniane ceraty, naklejki na ścianach, skajowa czerwona tapicerka na krzesłach i kanapach, pretensjonalnie i brzydko, chociaż wygodnie. Nie wiem, jak było kiedyś, ale teraz słabo to wygląda. Zdumiona tym wystrojem, zagadnęłam nawet kelnerkę, skąd taki pomysł. Wzmianka o bluzgającej Magdzie wyjaśniła wszystko. Generalnie zdecydowanie polecam tę restaurację, zjedliśmy ze smakiem, a potem czuliśmy się świetnie. Widać, że obsługa bardzo się stara, chciałabym mieć takich pracowników w swojej firmie. odpowiedz »

U Gessler cepelia, tandeta... [2013-02-12 14:54 78.8.87.*]
Całe szczęście nie wszystkie lokale trzymają się tego schematu. Karczma przy Dworze w Jasionce pod Rzeszowem reprezentuje wysoki poziom, a jedzonko tam podawane jest bardzo smaczne. Widoczne wszystko zależy od tego, czy w późniejszym czasie właściciele wyciągną odpowiednie wnioski... odpowiedz »

Gessler wyciąga lokale z tarapatów? [2013-02-07 12:50 80.52.226.*]
trzeba wziąc przykład z Mc Donalda ( 1 dolarowe kanapeczki) i wprowadzić 1 zł kanapeczki odpowiedz »

Gessler wyciąga lokale z tarapatów? [2013-02-07 09:41 213.25.188.*]
Sukces lokali po kuchennych rewolucjach polega przedewszystkim na reklamie jaka idzie za emisją tego w mediach. W większości przypadków są to jednorazowi klienci którzy z czystej ciekawości odwiedzają dany lokal i raczej tam nie wracają. Z czasem wszyscy o tym zapomną i wraca poprzedni marazm. odpowiedz »

Gessler wyciąga lokale z tarapatów? [2013-02-06 14:23 149.156.22.*]
odpowiedz »


Powrót do wątkówOdśwież


Zgłoś problem z tą stroną »

Ogłoszenia praca turystyka, w turystyce


© 2024 FORUM-TURYSTYCZNE.PL. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i zawartej w nim polityki cookies.
strona główna | kontakt | reklama | linki
Ta strona używa COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Szczegóły w regulaminie.
OK, zamknij